torsdag 25. mars 2010

ProMarker videregående

På kurs med Ida fra Steffens i går lærte vi å lage egne blomster med ProMarkers. Jeg trodde virkelig når jeg så kortet Ida hadde lagd at hun hadde punchet ut blomstene, men nei; de skulle vi tegne på frihånd selv... Jeg er ingen stor tegner (kan faktisk ikke tegne i det hele tatt !), men jeg syns nå disse blomstene ble veldig flotte da ! Silkebåndet fra søstrene Greene var hvitt, men ble fargelagt med samme ProMarker fargen som jeg brukte på blomstene :-)

Vi tok utgangspunkt i en sirkel (i forskjellige størrelser); tegnet først sentrum, og kronbladene deretter.  Møysommelig pirkearbeid å klippe de ut, men ganske flott når jeg var ferdig, syns nå jeg :-)  De er festet med 3D puter for å løftes litt opp fra kortet.

Ønsker alle som er innom en fantastisk fin dag :-)

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Knallstilige blomster! Ser ut som disse er punchet ut og. Hele kortet var flott! Har faktisk aldri tenkt på å tegne blomstene selv, god idè!
Ble helt gørmisunnelig når jeg så på bildet under her, fy søren så masse flotte stempler!
Kos deg med dem og ha en super dag!
Klem

bestevenn sa...

Det var fine blomster. Skjønner at du er i kurshumør for tiden! Mye artig å lære. Jeg har meldt meg på kurs på Scraporama. Stampscaping, tror jeg det heter.

Pia sa...

wow så super lækre blomster du har lavet

Marianne sa...

Fantastisk flotte blomster - men jeg er verken overrasket eller imponert i og med at du holder så høy standard på det du lager. Og hallo - selv jeg knotet ned en blomst eller fem så det er ikke tegneferdighetene det sto på!
Dette er utilslørt ros, bare så du vet det - selv med barsk ordlyd.
Takk for hyggelige kommentarer i dag også, forresten, og takk for sist, og for skyssen og for hyggelig prat om stort og smått på Steffens.
Kos deg på kjøkkenet i påsken!
Klem, M ♥

Malin E sa...

Wow dom var ju jättefina!!!
Jag tycker det blir så fint när andra målar med promarker, men själv är ´jag som sagt sådär på det.Men hade man fler färger hade det säkert blivit finare när jag hade målat...fniss..
Blommorna var toppenfina!! Va duktig du är!!
Kram MAlin