fredag 2. april 2010

Thats just so cute

Her har jeg laget et kort til extra cute 7 - vintage utfordringen hos Thats just so cute:

Kartongen er lys rosa Bazill, etterfulgt av mønsterpapir fra Crafty Secrets (Heartwarming vintage selection). Jeg har skrapt og svertet kantene med Distress Ink Vintage Photo. Bølgepappen har jeg først malt med et strøk Gesso, deretter har jeg blandet 1/5 Distress Ink Spun sugar, 1/5 Pink Fluffy Glimmer Mist og 3/5 vann, i en mini mister, og sprayet på. Blonden er fra Panduro; den var hvit, men jeg har brukt ProMarker til å farge den; Pink Carnation. Det fluffy båndet er også fra Panduro. Den søte nøkkelen (til å åpne kisten med) kom med candyen jeg vant hos Anne. De rosa perlene på blonden er fra Inkido. Happy Birthday stemplet er fra Crafty Secrets; og kanten er fargelagt med ProMarkers.

Her et nærbilde av blomst, som er selvlaget; hvertfall deler av den mørke/gammelrosa blomsten. Den andre er fra (husker ikke i farten..), med små knopper fra Storyteller. Perlenålene har jeg kjøpt hos Kari; er de ikke lekre ? Frimerket er en Ephemera stickers fra Cavalli (kjøpt hos Tanum bokhandel !) Tyllen er (hvit) kjøpt på Panduro, og sprayet med ovenfornevnte mini mister. Den lille lilla perlen er en nål; fra et nålebrett (rund) kjøpt hos søstrene Greene.

4 kommentarer:

~Isabell~ sa...

Et kjempe pent kort, stilig med tyll og pyntenåler.

Takk for ditt bidrag=)

Kari sa...

Fint kort med mange nydelige detaljer! Så fin selvlaget blomst - og artig å se pyntenålene i bruk - de passet jo perfekt inn her!

Klem, Kari

Asil sa...

Så nydelig blomst du har laget! Likte også at du har brukt tyll bak - det ble skikkelig flott!

Takk for at du deltar! :)

Anniken sa...

Nydelig kort du har laget! Likte godt kisten med nøkkelen....herlige duse farger :)