torsdag 28. januar 2010

AWARDS !!

Kjempehyggelig melding til meg idag; jeg har fått  to awards fra søte Mette; TUSEN TAKK, dette setter jeg stor pris på :-)


Med denne awarden følger en regel og det er å skrive 10 ting som gjør deg glad.

1) en fantastisk mann og to flotte barn
2) god helse
3) trygg jobb
4) et fantastisk land å bo i (!)
5) en fredagsmiddag med familien hvor barna velger å bli sittende og prate fremfor TV og PC
6) gode måltider
7) gode venner
8) trening
9) oppdage nye flotte blogger ;-)
10) vakker musikk


Disse awardene vil jeg gjerne sende videre til Guro, for hun var den første som ble følger på bloggen min, og det varmet veldig. Den andre går til Connie som er en stor inspirasjon med sine fantastiske bakgrunner.  (Gleder meg allerede til kursene hun skal holde utover våren). Den tredje awarden går til Heidi, (Filharmonica) som viste vei inn til vintagekort; som jeg nå elsker å lage (på kurs på Scraporama i fjor). Jeg vil gi en fjerde award til Anne Bente for mange nydelige kommentarer på det jeg lager, og til slutt vil jeg gi til Ida som gir meg masse inspirasjon, både på blogg og på kurs hos Steffens !

8 kommentarer:

Knerten sa...

Hm, ser jeg glemte (er det mulig ?!?) å ta med kortlaging; det storkoser jeg meg med, og det gjør meg selvfølgelig også KJEMPEGLAD !!

Guro sa...

Tusen takk Turid, nå ble jeg glad!!!
Jeg setter stor pris på å følge deg, og finner både glede og inspirasjon her. Takk for award og får veldig hyggelig kommentar hos meg. Det var veldig koselig, rent rørt her jeg sitter! Har "pyntet" opp litt og det var hyggelig at du fikk med deg alt som har skjedd.

Ha en flott dag!!!

Klem, Guro

Anne Bente sa...

1000000 tak for søde ord, jeg bliver altid sååååå glad når nogen tænker på mig,mange tak.

Filharmonica sa...

Tusen takk Turid, dette var en hyggelig overraskelse :-) Skal legge inn awarden i bloggen min litt senere når jeg har tid til å sette meg ned med det. Mange flotte kort du har laget i det siste, du begynner virkelig å få dreisen på vintage :-) Hint... det blir 3 nye kurs med meg på Scraporama i april :-)

jannes hobbykrok sa...

Gratulerer med award!Ville bare si at det kortet under her var så utrolig nydelig!Masse flotte detaljer på det,og herlige duse farger!Jeg kaster meg på som følger hos deg,og gleder meg til å tittte innom igjen!
Janne

Marianne sa...

Takk for hyggelig treff på Steffens i dag - nå kan det ikke gå annet enn fremover med Promarkers-kunnskapene våre. :)
Jeg skal på neste kurs i mars, håper å se dere der også.
Ang blomstene jeg lagde - ja, det er silkepapir. 6-7 firkanter lagt oppå hverandre, brettet i fire, klippet 2 halve og ett helt kronblad på hver og voilà - en blomst som kanskje minner om en Gerbera.
Vi ses sikkert!

Sakkalo c",)

Marianne sa...

PS: Du hadde helt rett mht «That's just so cute» - de tillater ikke kombi-løsninger...

Guro sa...

Har noe til deg inne hos deg, måtte selvfølgelig sende deg awarden tilbake :-)
Ha en flott helg!

Klem, Guro