søndag 5. september 2010

15 år

Jeg har billett til stortreff på messe i dag, noen som vil overta ?!? Med altfor fint vær å sitte inne i (jada, jeg skal ut snart nå :-)), så dropper jeg treffet i dag, og koser meg med hagearbeid før det er for sent og for kaldt og for mørkt og og og ...

Det var kjempehyggelig å treffe masse bloggvenner IRL på messe i går; og jeg fikk faktisk unna 27 bordkort på stortreffet ! Bilde kommer senere, men her kommer bilde av evighetskortet jeg lagde til min eldste datter, som fylte 15 forrige uke.


Her har jeg brukt skuffepapir (tror det er kjøpt på Nille), samt diverse blomster som jeg fikk i gave til dagen min. Bokstavene fikk jeg stanset ut på treff hos Hege (begynte jeg ikke med dette evighetskortet der, tro ?), og happy birthday er fra Crafty Secrets, Heartwarming Vintage, som jeg fant hos Bikuben. (Er det ikke rart, hvor mye vi jenter 'finner' når vi er ute og handler ?? Vi kjøper ikke, vi 'finner ! Ha ha !) 

Bildet av Caroline er tatt i selskapet for to uker siden :-))


Her er en av innsidene; det var så kraftig mønster i papiret at jeg valgte å pynte minimalt. På siste siden er en hilsen til 15-åringen.

Ha en finfin dag, alle sammen, og tusen takk for hyggelige kommentarer :-)

20 kommentarer:

bestevenn sa...

Jeg skal være hjemme og feire min 23-åring! Pluss ha en visning av leiligheten til min eldste. Og som belønning blir det nok scrapping til kvelden. Tror vi drar ned det vi skal ha i stuen. Så hyggelig å være sammen igår, du var ekstremt opptatt ja (haha), men den haugen av bordkort vokste seg bare finere og finere. Det ble lekkert. Og dette evighetskortet ble påbegynt hos meg, og du viste meg også hvordan jeg skulle gjøre dette. Så sees vi på torsdag til scrapping, da. Spennende å se hvem som kommer! Klem

bojose sa...

Kjempefint kort. Morsomme å lage er de også :)
Jeg "finner" også masse ting, hihi.. "kjøpe" høres så dyrt ut, HAHAHA
Ha en fin dag utendørs, det blir mer vedkløving her i dag. Og så er det ukesLOen som skal lages og så er det eplekake som skal bakes og så er det ....osv.....men først en bloggrunde :)

Yvonne sa...

Nydelig kort Knerten! Og tuusen takk for veldig koselig treff i går! Det var kjempegøy og ga virkelig mersmak!
Skjønner at du ikke vil sitte inne i dag og, for nå er det helt herlig ute. Kos deg i hagen!
Klem

Pips sa...

Sikke et fint LO du har lavet! Her i Danmark er vejret også helt fantastisk i dag - jeg har drukket kaffe udendørs :)

mettepip sa...

Så flott evighetskort du har laget! Ser så avaserte ut disse kortene. Kjempefint bilde også!
Var hyggelig å treffe deg IRL i går! Jammen var du effektiv, ble ikke ferdig med ett kort engang jeg;)
Kos deg i hagen i dag.
klem fra
Mette

Gry-Heidi sa...

For et nydelig evighetskort ! Flotte farger !
Så bra at du fikk lagd ferdig så mange bordkort, og guriland, de blir LEKRE altså !!
Vi ses vel hos Hege på torsdag :) Skal prøve å få tatt med stjernestemplet.

Klem :o)

Trine Pedersen sa...

Veldig flott kort du har lagd til dattera di. Nydelige farger og vakre blomster. Har sett en tutorial-film på you tube om hvordan de blir lagd, må få prøvd det ut snar.

Håper du har hatt en fin dag i hagen i dag!

Klem, Trine :)

Marianne (Sakkalo) sa...

Så flott kort, Turid! Nydelige farger og detaljer - og flotte blomster (kjenner igjen opptil flere av dem..). Og ikke minst - nydelig jente! :)
Ha en god uke!
♥ Klem, Marianne

Pink lady sa...

Et nydelig evighetskort! Et flott bilde og fine farger du har brukt!
Takk for igår Turid. Skal si du fikk laget mye..du slo meg til gangs! Og det er ikke ille.. bare spør Hege...hihihi.

Klem Laila.

Guro sa...

Veldig hyggelig å treffe deg i virkeligheten Turid! Skal si du var effektiv i går, det var litt av en haug på plassen din :-) Messe og treff lokket absolutt til gjentakelse.
Skjønner godt at du valgte å prioritere hagearbeid på denne fine dagen, og du var nok ikke alene; det var adskillig færre i dag.
Men vi koste oss i dag også, og jammen "fant" jeg ikke litt i dag og ;)
Ha en herlig kveld!
Klem Guro

Heidi sa...

Så fine disse evighetskortene er.
Og dette du har laget er så nydelig! Flotte farger og detaljer.
Og nydelig jente:)
Ha en fin kveld Turid, klem:)

Gro sa...

Høres ut som du var virkelig produktiv på treffet i går. Var faktisk innom en tur i dag og, rett før stengetid, for å hente kortene mine hos Kari. Fikk jammen rasketmed meg noen puncher på veien ut. Utrolig hva man får med seg på 5 minutter :o)
Likte veldig godt arkene du har bruktpå dette kortet.

Sees snart :o)

Lambi sa...

Hei Turid! Kan tenke meg du "fant" mye fint i helgen ja,hihihihi! ;) Jeg fikk jo ikke kommet jeg da, men med Laila og Hege som utskremte medarbeidere,kunne jeg hente en forundringspose hos Hege igår kveld når jeg kom hjem, og gjett om det ble julaften og bursdag på en gang da jeg åpnet posen min,hihi! :) Vi har verdens beste hobby vi! :) Flott kort til din skjønne datter, dette evighetskortet! Jeg så det aldri helt ferdig, men iallefall påbegynt hos Hege sist og ark og farger er bare helt herlig! Ha en super kveld! Klem

Pia sa...

wow hvor smart foldeteknik, lækker pyntet

oheidia sa...

Jeg har sett kortet "live" og det er enda finere i virkeligheten enn på et bloggbilde! Hærlig kort og håper datteren ble fornøyd med deg. Ja, skulle vært på treff men så har jeg hatt bilen på verksted og så er jeg ikke ferdig på det verksted engang - og da måtte jeg bare innse at jeg ikke burde bruke en krone på noe annet enn nødvendigheter før neste lønning. Familien tok derfor båten og dro fra son til Horten hvor vi koste oss glugg ihjel hele lørdag og søndag. Satt i bikini bak i båten og ble varm og fikk fin farge igjen - det var virkelig en smak av sommer. Vi sees nok snart igjen og da skal vi kose oss i Ski :=)

Klem fra meg

trine sa...

Nydelig kort:) Har aldri prøvd denne brette teknikken her:)

Lenas kort sa...

Så flott kort :-) Det var hyggelig å møtes på nattscrapp :-)Jammen var du effektiv :-) Lykke til med konfirmasjonen til helgen.Du får blogge det ferdig pyntede bordet med de flotte bordkortene ,så vi får se :-) Håper vi treffes på treff igjen ved en annen anledning :-) Ha en flott dag :-)

**ScrapcoLLector** sa...

Hi Turid..thanks for the lovely comments that you post in my blog. you made my day! after so long never create layouts you gv me good mark..so happy ^_^. i am still need to learn a lot from you honestly speaking. i dont know how to create shabby chic or vintage layout with a lot of distress (this kind of layout soo popular in my place but i cant sit down in the class too long--hehehe i am hyperactive girl)

Hope my layout brighten you day ^_^
hugs
yenni

Eva Helen sa...

Super fin evighetskort du har laget.
Den brette teknikken vil jeg også teste ut en dag også.
Tusen takk for en koslig kommentar i bloggen min.
KLem Fra Eva Helen

Tonje sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i blogen min. For et herlig, fargerikt og gøyalt evighetskort du har laget! Må se å få laget noe slikt en gang jeg også, hvis jeg har tålmodighet til det.

Jeg er enig.. jeg "finner" også mye rart når jeg er ute å går. Jeg kjøper aldri noe. Det høres så dyrt ut liksom...