mandag 28. desember 2009

Sketchy color #4 challenge


Utfordringen denne gang var fritt etter en gitt skisse; som jeg her har fulgt ganske slavisk; om enn med en litt annerledes vri; da jeg har laget et brettekort. Mønsterark fra Best Creation Inc; stempelet er Sigrid Synger fra Papilio, fargelagt med ProMarkers. Blomsten er egentlig hvit; fra Irenes Garden og sprayet med blå glimmer mist. Her ser dere forsiden av kortet.

Jeg har brukt bokstaver fra Tiny Alpha; Making Memories, samt et gammelt grønt silkebånd, og tre perler. Har også brukt glitterlim langs kanten både på forsiden, og innsiden.


Kortet sett innenfra; her lar jeg baksiden av fronten være; side 2 har fått et stempel fra ladybugandfriends, som er embosset med pine green embossing pulver fra Distress, og på side 3 er det plass til å skrive en hilsen.


Dette kortet sender jeg som en nyttårshilsen til en jeg ikke rakk å sende julekort til... Håper det blir godt mottatt !

7 kommentarer:

Kari sa...

Nydelig og gjennomført kort som helt sikkert blir godt mottatt!

Janne-Lise sa...

Kjempeflott kort dette :) Likte godt at stempelet kom inne i kortet men viser på utside :) Lekre farger og pynt. Det blir nok veldig godt mottatt skal du se :)

mettepip sa...

Så flott kort!

Pia sa...

wow sååå nydeligt kort

Benedicte sa...

så flott kort du har laget!
ønsker deg et riktig godt nyttår.

klem fra Benedicte

Lena Katrine sa...

Godt nyttår!
Håper du fikk pakke i posten før jul?

Kjempelekkert kort - takk for at du deltar på utfordringene våre! Det er fortsatt tid til å være med på utfordring #5 :)

Ha en flott onsdag! Go'klem

Anki sa...

Superfina! Tusen tack också för dina vänliga ord på min blogg. Önskar dig en härlig helg! Snöiga hälsningar - Anki